Minimalista őszi lakásdekor

Az utóbbi pár évben minden évszakot szeretek, de az ősz különösen lenyűgöz a szépségével. Imádom figyelni, ahogy a fák napról-napra változtatják színeiket, és pár hét elteltével már gyönyörű, új őszi ruhában pompáznak. Az ősz színei közül először a rozsdabarna jut eszembe, de a friss füge hamvas lila burka és a halvány, vagy vibráló narancssárga színű tökök látványa is mindig jó kedvre derít.

Amikor az időjárás hidegebbre fordul, szeretek az otthonunkba egy kis melegséget és őszi hangulatot csempészni. Egy-két ötletes dekoráció hihetetlenül fel tudja dobni a lakás hangulatát, ráadásul saját magunk is el tudjuk őket készíteni, így még sokba sem kerülnek.

Nekem azok a minimalista dekorációk tetszenek a legjobban, amik nem termelnek felesleges hulladékot, vagyis akár több éven át is elővehetjük őket az őszi szezonban, vagy egy kis átalakítással egész évben a lakás díszei lehetnek.

Most ilyen inspirációkat hoztam nektek a saját otthononból:

 

 Az dolgozószobám új dísze lett ez az őszi színekben pompázó nap mandala, amihez hasonló, gyönyörű, bekeretezhető printeket a Catching Rainbows webshopban találhattok, ahol a "green lifestyle" kuponkóddal most Ti is 20% kedvezménnyel vásárolhattok. 

Ti szeretitek az őszi hangulatot? Szoktátok ilyenkor dekorálni az otthonotokat?

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod a Facebookon is. 🙂

Kövesd a blogot a Facebookon, és az Instagramon és iratkozz fel a  YouTube- csatornámra,

ha nem szeretnél lemaradni a legújabb posztokról és videókról. 

Köszönöm, ha szavazatoddal támogatsz a COSMOPOLITAN Blogger verseny döntőjében a Legjobb Blogger kategóriában:

http://cosmopolitan.hu/bloggerday-szavazas/

Follow: