A Primavera tavaszi újdonságai

A Primavera natúrkozmetikai márka idén tavasszal 4 új termékkel bővítette a termékpalettát. A rózsa és illatvirág tartalmú testápoló család tagjai harmonizáló aromaterápiás és a száraz bőrt ápoló hatással is rendelkeznek.

A Primavera márkával kb. 10 évvel ezelőtt találkoztam először, az illóolajaikat pedig a mai napig használom, mert minden egyes összetevőjük organikus, megbízható forrásból származik. A minőségi natúrkozmetikumok között közepes árfekvésűnek számító termékcsalád minden tagja megéri az árát véleményem szerint, mert biztosak lehetünk benne, hogy a hatóanyagokat magas koncentrációban tartalmazzák. A több mint 25 éves múlttal rendelkező Primavera a mai napig megőrizte a tradíciót, és termékei továbbra is mentesek mindenféle szintetikus összetevőtől. 

AZ ÚJ RÓZSA - ILLATVIRÁG TERMÉKCSALÁD

  • Harmonizáló Testápoló KrémAmellett, hogy mélyen táplálja a bőrt, segít megőrizni annak nedvességtartalmát és véd a káros környezeti hatások ellen.
  • Harmonizáló TusfürdőÉdes virágillata segíti az ellazulást, illóolaj tartalma pedig hozzájárul a kiegyensúlyozott közérzet megteremtéséhez.
  • Harmonizáló TestolajOrganikus jojoba és mandula olajat tartalmaz, amelyek visszaadják a bőr puhaságát és finomságát.
  • Harmonizáló FürdőolajEgy forró, gyógyhatású aroma fürdő a nap végén, és garantált a nyugodt éjszakai pihenés.

Ti melyiket próbálnátok ki szívesen?

A Primavera natúrkozmetikumok minősítései:

Follow: