About Me & PRESS

RÓLAM

Kertész Kriszta vagyok, életmód tanácsadó és kozmetikus, beauty és lifestyle blogger.

Az egyetemi angol és média szak elvégzése közben és után évekig újságíróként, valamint online marketing területen dolgoztam, de a karrierem egy komoly betegség miatt sajnos félbeszakadt. Nem keseredtem el, inkább életmódváltásba kezdtem, ami eleinte kimerült az étkezések tudatos megtervezésében.

Az idő múlásával egyre inkább a természetes gyógymódok, a natúr kozmetikumok, az etikus divat és a tudatos életmód kezdett el érdekelni, és úgy éreztem, hogy az új érdeklődési köröm egy új hivatás kezdetét is jelentheti.

A szakmai váltás első lépése az egészségügyi alapszak elvégzése volt, majd sok év tanulás után ayurvédikus wellness terapeuta, majd kozmetikus lettem. Így ma már boldogan elmondhatom magamról, hogy a hobbim a munkám, de a szabadidőmben is szenvedélyesen szeretek ezekről a témákról írni és beszélni.

A blogomat és a hozzá kapcsolódó YouTube csatornát azért indítottam, hogy megosszam a tapasztalataimat, és az engem ért inspirációkat úgy, hogy segíthessek vele másoknak.

A egészséges, vegán, tudatos és minimalista életmód, valamint a természetes szépségápolás a szenvedélyem, de más, elsősorban nőket érintő és érdeklő témáról is olvashatsz az oldalon.

Ha bármilyen kérdésed van, vagy szeretnél velem dolgozni, együttműködni, várom e-mailedet az info@krisztakertesz.com címre, de az alábbi linkre kattintva is üzenhetsz nekem.

Kapcsolat

ABOUT ME

I’m Kriszta Kertesz, a Hungarian green beauty and lifestyle blogger.

The slogen of the blog is CLEAR . INSPIRATIONAL . CREATIVE.

My Blog and YouTube channel is designed to share my experiences and inspirations with a special focus on natural beauty and healthy lifestyle.

As a qualified beauty therapist and ayurveda lifestyle & wellness consultant,
who is also obsessed with ethical fashion and style, I’m glad to share my passion in this blog.

This Blog is an online destination for everybody
who needs inspiration to live a more balanced life with full of joy and love.

If you have any questions, or marketing inquiries, please send an email to info@krisztakertesz.com or use the contact form below.

Get in Touch

 

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A Kriszta Kertesz blogon és minden hozzá kapcsolódó közösségi média felületen megjelenő cikkekben és posztokban kizárólag a saját tapasztalataimat és őszinte véleményemet olvashatjátok.

Csak olyan cégekkel és márkákkal alakítok ki partnerkapcsolatot és működök együtt, akiknek filozófiája és termékei beleillenek a környezetbarát, tudatos és természetes életmódba, amelyet én is képviselek.

Kizárólag olyan termékeket ajánlok másoknak, amelyet én is kipróbáltam és számomra is beváltak, ugyanakkor fenntartom a jogot az esetleges negatív véleményem közlésére is.

A Kriszta Kertesz blogon és minden kapcsolódó közösségi média felületen megjelenő képi és szöveges tartalom kizárólag a blog tulajdonosának engedélyével, forrásmegjelöléssel és változtatások nélkül közölhető.